Om oss

När du vill vara säker på att få korrekt utfört måleri i Malmö kan du kontakta oss för arbetet. Vi har certifierade målare i Malmö som klarar av att utföra alla typer av måleriarbeten, både inomhus som utomhus.

Dryft – en servicevänlig målerifirma i Malmö

Genom åren har vi utfört tusentals uppdrag och har därmed samlat på oss massor av referenser och goda omdömen från våra kunder. Dryft är en målerifirma i Malmö som lever upp till de krav som våra kunder har på sina uppdrag. Vi kan erbjuda professionella och mycket servicevänliga målare i Malmö till rimliga priser, oavsett om det gäller väggmålning, målning av köksluckor eller tapetsering.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning, tips och ger dig professionella råd i samband med att du planerar att anlita bra målare i Malmö. Du kan enkelt nå oss genom chatten här på hemsidan där du får prata direkt med en kunnig person som snabbt ger dig svaren du behöver.

För mer information om hur vi kan hjälpa dig i samband med din renovering av din bostad är du välkommen att kontakta oss. Du kan också kontakta oss för att begära in en offert eller för att få information om ROT-avdraget.